Olut

Tuotenumero:Pullo 63433
Panimo: Adnams Southwold
Tyyli:Pale Ale
Nyt maistuva:Sweet and Light
Tuoksu ja maku:Tuoksussa vahvaa mangoa, persikka ja humalaa. Tuoksua mukaillen myös mausta löytyy persikkaa, ananasta, mangoa, humalaa ja pohjarunkona toimii rehevä maltaisuus.
Alkoholi:4,1 %
Valmistusaineet:Vesi, hiiva ja ohramallas (Pale Ale ja Lager)
Maa:Englanti
Katkeropitoisuus:40 IBU
Pakkauskoko:Pullo 33 cl
Myyntierä:Laatikko 12 plo
Ratebeer:Kokonaisuus 75pst ja tyyli 70pst
Palkinnot:Design and Packaging Supreme Champion and Best New Individual design awards at 2014 International Beer Challenge.
Ruokasuositus:Sopii loistavasti hieman kevyemmin mausteisille ruoille ja etenkin mausteisille kaloille ja simpukoille

Lisätietoa

Adnams on yksi Englannin vanhimmista panimoista, joka on perustettu vuonna 1872. Panimolla oli halu luoda laaja valikoima perinteikkäitä englantilaisia oluita, joissa heijastuu panimon pitkä historia sekä perinteikkyys, mutta samalla tuoda myös mukaan uutta englantilaista olutkulttuuria ja teknistä osaamista. Jokaisella Adnamssin oluella on omat ainutlaatuiset piirteensä.

Adnamsin Jack Brand on luotu kunnianosoitukseksi entisaikojen panimomestareille. Mikä olisikaan parempi tapa kunnioittaa kuin herättää heidän osaamisensa henkiin ja yhdistää siihen nykyajan tietämys. Lopputuloksena on täydellinen avioliitto mennyttä, nykyisyyttä ja tulevaa. Jack Brand oluet ovatkin kahmineet palkintoja ympäri maailmaa sekä keränneet arvostusta olutfoorumeilla.
Mosaic Pale Ale kuva
Mosaic Pale Ale iso kuva